View Single Post
Staro 19.03.2008., 23:22   #432
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Optik Pregled postova
Shruikena zaboravi, nije to ono sto ti trazis.
Katana2 je losija od Freezera 7pro za 2-3 stupnja sa istim ventom ALI ima mogucnost montiranja i na Intel i na AMD (podnozije se samo zasarafi za bazu coolera a na plocu se kaci kopcama kod AMDa ili push pinovima kod Intela).
Takodjer, razlika katane2 na minimalnim rpmu i maksimalnom je u 1-2 stupnja, a buka se osjeti. Takodjer uzet u obzir da je medju najtisim coolerima na trzistu.
Freezer 7 pro je stari provjereni lisac. Samo je problem kod promjene socketa tj AMDa ili Intela jer se onda cijeli cooler mora promjenit (osim ako ti nije do modanja). Ima glasniji ventilator i sa svojim ventom dere jos par stupnjeva katanu2.
Odluci sto ti je vazno: tisina ili temperature.

Vidim, ti imaš katanu 2 Hvala na odgovoru. Tih 2-3 stupna boljeg hlađenja za 60 kuna manje novca mi se jako isplati, pa ću radije žrtvovati koji decibel i uzeti freezer. Nadam se da je barem tiši od intel stocka. Svjestan sam toga da ne mogu utišati komp na ispod 20dB osim ako nisam spreman uložiti poveći novac, ali ipak želim mirnije raditi uvečer na njemu. Navikao sam se na lagani šum, ali ponekad stvarno dosadi. Nego, jesi li isprobao i freezera ili si ispočetka imao katanu?