View Single Post
Staro 19.03.2008., 22:39   #24
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citam, i ne vjerujem...ono..prekoma

MS...ma koji MS, jedan sugavi MS je pogonil frendu 6800ultra (s 2 molexa) i on je promjenio napajanje i meni dao to...spojio ga ja na drugi komp (Athlon Xp + 512ram + x1650pro) i wooooohooooo...spalio plocu i disk...jupi...

O cemu vi pricate, kao da je snaga jedini faktor kaj opisuje zadatke napajanje. Hebo vas MS, hebo vas codegen i hebo vas fortron PNF...o cemu vi pricate.

Ono, prije neki dan, na konfiguracijama...3870X2 + C2D i 400W PNF... :rigo:

Ne znam tko od vas prati reviewe napajanja na netu, ali kada se pogleda sama cijena aparature za mjerenje....

Drži Q i 8800....super ono, kaj je najgore kaj se može desit...spalit kucu... ma koji JonnyGuru...kaj on zna, svi odmah na MS/JNC/blablabla.

I taj PNF...ono, pojam kvalitete ovdje obuhvaca da je napajanje tiho i da može pokrenuti 4 diska i 3870...opa...koji uspjeh, ono...nema veze kaj je napajanje staro 3-4-5 godina i kaj košta kao malo skuplji dorucak...ma nemojte me nasmijavat.

Baš me zanima zašto nekima konstantno rikavaju memorije, ploce ..itd(ne odnosi se ovo na samo ovaj forum)...ma PNF brale...best of the best of the best...ne trebaš ti aktivni PFC...ma jok...koji ripple...PNF i vozi...
Gilbert5 je offline   Reply With Quote