Citiraj:
Autor greg SE
dok im je vrhunac tehnike 550W s dva 80mm venta, barem sto se tice elemenata koji (osim sto su svi na broju u zadovoljavajucim kolicinama  ) cak i u nekoj teoriji mogu davati preko 400W. sad, koliko stvarno daju pitanje je. no u svakom slucaju tih sam najmanje i vidjao krepanih kada je MS u pitanju tako da ocito i valjaju nesto.
btw, testirano napajanje je vjerovatno imalo etiketu ali su je skinili zbog testa, ne bi bilo ok da napadnu samo jednog nazovi-proizvodjaca kad se ista napajanja prodaju pod desecima brandova ili cak doslovno kao no-name. imam jedno takvo negdje, rastavim ga kasnije pa uslikam 
|
Radio sam u jednom inf. ducano koji nažalost ne drži ništa osim ms-a, i iz
iskustva znam da to napajanje drži svaku konfu, ali baš svaku ukljucujuci quadove i 8800tice, (jedino ga nisam vidio sa SLI-CROSFIRE kombinacijom)
sad ja ga nebih držao u svom kompu al imao sam kolege koji jesu i prodali smo dosta gorenavedenih kompova i svi su radili potpuno normalno.
btw, u testu se bash navodi da napajanje nema etiketu i košta par dolara
Zaboravih onaj MS Platinum 400W s 12cm fan dolazi u vecini MS kejsova, sa velikom vecinom konfiguracija radi potpuno normalno AL BRATE KOLKO IH RIKAVA!! he he he he

, to je vec žestoko smeche