View Single Post
Staro 19.03.2008., 16:57   #5
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor oktan Pregled postova
imam nokiu n95 i prezadovoljan sam s njom, telefon stvarno zbilja radi sve. spajam se na net skoro bilo gdje jer uvijek ima negdje otvoren wlan, software je brz s obzirom što sve može, a za n95 8GB nisam jer nema mjesto za karticu.
sad, netko će reći što će ti kartica od 2GB kad je ovdje flash od 8? e, pa odgovor je u tome što će se uskoro ta kartica moći zamijeniti sa dosta većom tako da nećeš biti limitiran na 8, što je slučaj sa n95 8GB
Oprosti ali to je glupo razmišljanje.
1. Biti ćeš limitiran kao što su korisnici starijih mobitela bili limitirani na kartice od 1..2Gb..itd
2. Dok izađu veće kartice..točnije kada budu cjenovno pristupačne običnim smrtnicima imat ćeš kantu od mobitela.
3. N95 8gb ima jaču, i dugotrajniju bateriju, brži je, ima veći ekran i naravno bolje izgleda.
4. Imao sam oba..sada imam N95 8Gb

No da se vratimo na pitanje iz posta. Osobno sam probao iPhone, i mislim da je više nego odličan i kada bi morao birati između N95 i iPhone-a, išao bi na to da uzmem iPhone.