Citiraj:
Autor Fleks
Moram se malo uplesti u raspravu. Bego i micek_kc nhf, al moram vam reci jednu stvar. Kod vas je tak ocito da vama zvucncici sluze samo za dizanje buke  .
@ubleha: Cuj dts je divna stvar i eto imao sam priliku slusati dts depeche modea kod frenda koj ima marantza, b&wa i slicno u vrijednosti 25k kn i znas sto cu ti rec? stereo rastura. Kad je meni zvucna kulica ispred mene to je to. Sve ostalo je kifla. Jednom sam imao 5.1 doma i nikad vise. to je meni totalno bezveze. Za igrice jedino. Ostalo ne. I jos jedna stvar sto me uzasno nervira na tim 5.1 receverima. Sto je tako tesko staviti bass i treble potenciometre?? Mislim zasu...
|
Slazem se ja za stereo to i kod mene pici oko 70% vremena, a HT vecinom za filmove posto imam 7.1 sistem i LCD TV onda gledam da to ipak bude malo kvalitetnije, sto se tice ton kontrola to mi je glupost svjetska u zivotu od kada ganjam audio (negdje oko 25 godina) nisam koristio bass, treble ili eq. jednostavno volim kvalitetan izvorni zvuk.Doduse jesam davno nekada kao momak dok sam prasio hard rock volio malo napucati zvuk, ali me je to davno proslo.