Tema: ASUS Eee PC
View Single Post
Staro 18.03.2008., 23:35   #428
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Jedina mana mu je tipkovnica. Ne to što je mala nego što ruke počnu boljeti nakon par sati rada. Makar mogu dosta brzo tipkati na njemu ( čak i brže nego na G15 ), dogodi se da neku tipku ili preslabo pritisnem ili on ne uhvati ( iako prije ovo prvo ). Drugu manu mu ja nisam našao. 4GB prostora je sasvim dovoljno. Nakon tjedna kopanja po nLiteu, poludio sam i stavio full Win XP-e gore i nabacao sve što mi treba ( Office 03, K-Lite, Opera, jetAudio i još par sitnica, ostane mi 1.2 GB slobodno. Što se igri tiče, isprobao sam Call of Duty i Max Payne. Obje rade savršeno. Oko baterija. Nisam išao mjeriti koliko mi točno traje, ali izdržao je 2 predavanja ( 3h ) s ekranom na full brightness i upaljenim WLAN-om i još je ostalo nekih 5 % baterije.

EDIT: Zaboravio sam napomenuti da je moj zasad skroz defaultni. 512 MB je još gore i osjeti se to malo u XP-u kad stane i razmisli ako mu dam malo više posla. Preko EEEctl-a se lako kontrolira clock ( 630, 750 ili 900 ) i brzina vrtnje venta. Temperature se kreću oko 50 C pa sve do 65 ako ga se digne na 900 MHz

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote