View Single Post
Staro 18.03.2008., 17:01   #98
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
ovo za Kimija ti nestoji na mjestu zanimljivo da ja to govorim s obzirom da nepodnosim Kimija ali,,,,, nije on nista "lose" napravio da bi se moglo reci kako mu ne ide bez TC,,,, ono sto je travu uhvatio malo ebat ga nije kriv nedostatak TCa,,,,, sto je prije toga izletio kad je Heikia obilazio,,,,, tu mu TC nimalo nebi pomogao,,,, prebrzo je uletio u zavoj prekasno kocio mogao je samo ravno,,,,

netko je komentirao kako Hakkinen i Kimi nemaju srece,,,,,, nezam mislim da je Kimi nastavio gdje je Hakkinen stao,,,, sjecam se njegove zadnje sezone u McLareno,,,, kako laganini Mase na startu jer se bolid nece pokrenuti nakon kruga za zagrijavanje i onda Kimi sjeda u McLaren i ono oke on krene u utrku ali slabo dolazi do kraja jer se bolid kvari i LOL sada dode u Ferrari i OPET SE BOLID KVARI stvarno nezanam kako to komentirati ali mislim da sreca (ili NEsreca) nema nista s time
Ma puka nesreća, a Hakkinen je bio još nesretniji. Samo ona trka kad je proša Schumahera i onda mu crkne bolid 500 m prije cilja!
Baja 001 je offline   Reply With Quote