View Single Post
Staro 18.03.2008., 13:21   #949
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor dzonitebra Pregled postova
Imam problem sa kamerom nece da slika kako treba samo fokusira a kad treba da uslika nista ,vrati na pocetak... moram vise puta da stiskam da bi jedva uslikala. Koristim kriomag 21.93 ali i na ostalim driverima se desava isto. Probao sam da flesham sve iz pocetka par puta ali ne vredi,probao sam i master reset ali ne pomaze. Da li je mozda riknuo okidac za slikanje,mozda kontakt zeza? Mada nekad se desi da slika 20 puta bez problema i onda opet nece... Sta da radim?
Imao isti problem, rekose mi da se odspojio konektor od kamere. Rastvorio sam mob i ustekao to nazad. Sad sljaka kak spada ali imam filing da se opet lagano odspaja

Nego, ponekad mi mob prilikom slusanja muzike podivlja, tj. kao zgasi se pa vibra pa bijeli ekran i stalno ukrug (prvi stadiji paljenja), ponekad se sam vrati u stanje cekanja bez pitanja za PIN. Uglavnom se ne normalizira sam nego moram izvaditi memory stick, zgasiti i upaliti mob i moliti se da mi opet ne ponovi isto. Stvar se dogadja sasvim randomly i pocelo je pred mjesec i pol. Memory stick je SanDisk 4GB, s 2GB ne radi probleme. Jel jos netko imao ovakvih problema?

PS: Prezakon mi je poruka "Otvaranje informacija o klontaktu" koju mi mob ispisuje
Matesonik je offline   Reply With Quote