View Single Post
Staro 02.04.2004., 12:28   #8
Trash
Premium

Trash's Avatar

Datum registracije: Apr 2002
Re: Re: Re: Po diktatu.

Citiraj:
Originally posted by Elven
Ne bih se baš složio da si mu dao neko konretkno rješenje jer to već ima. On ima prostor na HTnetovom serveru, ali se ne može FTPirat jer nije spojen na net preko HTneta. Ista je stvar sa Iskonom, a vjerujem i sa VIPom. Istina da je čovjek odmah na nož počeo i da nam nije ostavio puno prostora za odgovor.
Ne, na Iskonov ftp server se bez problema moze spojiti sa bilo kojeg mjesta. VIP.online takodjer, plus sto on nudi upload preko weba u slucaju da klasican ftp pristup ne radi - osobno koristim iste preko Vodatela, a to je isti provider koji prodaje svoj link Xnetu/DCM-u. Zato sam ih i spomenuo, da Andjelko ne mora traziti dalje te da postoje dvije sasvim dobre i realne alternative. Ne vidim sto u tome nije konkretno. Naravno, da ne spominjemo poprilicno povoljne cifre kod plusa i avalona gdje moze realizirati sve sto mu je potrebno.

@Andjelko: OK, procitaj sve ponovo. To sto si se ti nasao uvrijedjenim na jednu moju pretpostavku je tvoja stvar i ocito nema smisla ista dalje govoriti kada ces se ti vracati na isto (na sto se uostalom vracas u svakom odgovoru). Pratim news grupe redovito, da. Jucer navecer si tamo dobio odgovor da mozes dobiti 5MB web spacea kod Iskona bez naknade, sto je, vidi vraga, bio i moj odgovor. Eh, i da, najvjerojatnije neces dobiti odgovor buduci da Kristijan vise ne radi u DCM-u, dobio je otkaz.