View Single Post
Staro 18.03.2008., 12:01   #439
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Cybertron Pregled postova
Po meni se monitor uzima radi kvalitete prikaza (matrice) ne radi kvalitete paketa koji okruzuje matricu.
tocno 100%.

Ja sam sa CRTa presao na ovog 22" Philipsa TNca i vise nemogu gledat u to "ČUDO" (da nema savrsen tilt i postolje vec bi odletio) malo sam radio mikro istrazivanje i dosao do 3 odlicna monitora(do 3500kn) ali nazalost svaki ima odredjenih mana:

1-Dell 20" IPS =>lutrija IPS-PVA, neujednacenost kvalitete prikaza od modela do modela....

2-Philips 20" IPS =>Banana dizajn koji mi NIKAKO ne odgovara(ironija je da im TNci izgledaju savrseno a IPS katastrofa)

3-I nadam se moj monitor za najkasnije 2 tjedna: HP 2065 20" IPS kojemu za sad nisam nasao manu razmjera Della i Philipsa...

Definitivno fali segmenat 24"WS Pva-IPS(ima i IPSa 24 vidio sam na netu) da cijene padnu, jer 5500 za PVA Della je IMHO 1000kn previse a Samsungove cijene u PVA-IPS izdanju necu komentirat jer su bizzar...........

Jos jedna stvar, da mi se nudi 30"(hipotetski naravno) TNac ili 19" IPS uzeo bi ovo drugo, necu rec zasto da nebi otvorio thread do kraja.....
Uber Gosu je offline   Reply With Quote