Citiraj:
Autor rams
Coulthard si je sam kriv za sudar, Massa mu je tren prije ulaska u zavoj bio prednjim dockovima preko pola bolida i Coulthard je bio duzan odmaknut se, al ne vald si je mislio ovo mi je 250-i nastup i bas mu nedam, ko ga j.ebe :/
Inace jako zanimljiva utrka, isplatilo se dic rano ujutro, gledo sam i reprizu, al su ju debelo srezali vidim. Raikkonen pushi bez TC-a cini se, pogotovo sa tako dobrim bolidom..
A Prasicko je cijelu utrku bio mješko karte i palio Full Attack Mod 
|
ovo za Kimija ti nestoji na mjestu zanimljivo da ja to govorim s obzirom da nepodnosim Kimija ali,,,,, nije on nista "lose" napravio da bi se moglo reci kako mu ne ide bez TC,,,, ono sto je travu uhvatio malo ebat ga nije kriv nedostatak TCa,,,,, sto je prije toga izletio kad je Heikia obilazio,,,,, tu mu TC nimalo nebi pomogao,,,, prebrzo je uletio u zavoj prekasno kocio mogao je samo ravno,,,,
netko je komentirao kako Hakkinen i Kimi nemaju srece,,,,,, nezam mislim da je Kimi nastavio gdje je Hakkinen stao,,,, sjecam se njegove zadnje sezone u McLareno,,,, kako laganini Mase na startu jer se bolid nece pokrenuti nakon kruga za zagrijavanje

i onda Kimi sjeda u McLaren i ono oke on krene u utrku ali slabo dolazi do kraja jer se bolid kvari i LOL sada dode u Ferrari i OPET SE BOLID KVARI

stvarno nezanam kako to komentirati ali mislim da sreca (ili NEsreca) nema nista s time