View Single Post
Staro 17.03.2008., 16:41   #47
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor igorba Pregled postova
Pozdrav, i sorry na malom upadu u temu, ali da ne otvaram novu.... I ja sam trenutno u razmišljanju o kupnji plazme, i nemam nekih pretjeranih dvojbi glede dimenzija (samo 37'' dolazi u obzir - udaljenost 2.80-3.30), a ni oko modela - PV7 je 10. generacija, ali ima stariju elektroniku i slabije specifikacije, PV70 bi bio OK da nema yebeni sjajni okvir, dok bi mi po specifikacijama, iskustvima na netu itd. najbolje vjerojatno sjeo PV80. Međutim, slike koje mogu naći na netu mi ne otkrivaju previše (PV7 i PV70 sam gledao uživo) - zanima me ima li i PV80 taj šugavi sjajni okvir u kojem se javlja odsjaj kao PV70?!
Ako netko ima PV80 (42'' ili 37'', svejedno), bio bih vrlo zahvalan da postavi sliku-dvije kako izgleda TV na dnevnom svjetlu (a može i sa SD signalom, da se i to vidi). Hvala.
PV7 niti nema na službenom Panasonic katalogu.
PV70 je "prava" brand plazma sa G10 panelom i vidio sam obe 2 u "akciji" i razlika u slici je više nego očita (u koristi PV70 naravno).

To što je glossy okvir je samo plus jer ne diraš puno s prstima, a potencijalnu prašinu nije neki problem odbiti s anti-statičkim slojem (koji je vjerojatno pre-apliciran).