Citiraj:
Autor rak21
glistek, ovo ti je moj zadnji reply jer vidim da ti je bitnije prosipanje pameti i neko dokazivanje od savjetovanja a iskreno ne da mi se sa balom nekim raspravljati previše..
1. dakle, niti u jednom postu nisam isključivo preporučio 37", čak sam i naveo da mu razdaljina gledanja sasvim dozvoljava dijagonalu od 42".
2. čovjek je naveo da NEMA! prostorne uvjete za 42"
3. možda će u budućnosti biti drugačije ali sada ogromna većina vlasnika mogućnosti svojih plazmi i lcd.a jako slabo koristi, doduše u budućnosti će i 720p rezolucija biti napuštena kao i SD signal ali to ne znači naravno da bi već sada trebalo ići samo na 1080 rezolucije (ti bi mu vjerovatno i to preporučio, milsim, zašto da se uopće zadovolji sa 720, jel??  ). Znači većinu vremena će vjerovatno u plazmu puštati SD signal pa je itekako važda i njegova kvaliteta prikaza, bar još neko dogledno vrijeme..
|
račiću, osim što ti je vid kao u sokola sada se već i naziru proročanske mogućnosti, nevjerojatno je što ti s takvim talentima ovdje prosipaš svoje vrijeme....da ja to sve mogu sigurno me nebi ovdje vidio....
1. udaljenost mu je dovoljna da gleda 50", a ne 42"
2. čovjek je rekao da bi trebao napraviti modifikacije, na što sam mu ja
odgovorio da ako nije prekompliirano neka ide na 42", gdje si ti tu pored
svog besprijekornog vida pročitao "NEMA" ja ne znam...
3. gdje si ti bio kad se toshiba odlučila za HD-DVD?
što se tiče rezolucije i mog eventalnog savjeta, vjeroatnost koju si ti pokušao pretpostaviti je jednako

, baš kao i tvoj savjet o manjoj dijagonali jer,
naravno da je 720p apsolutno dovoljna rezolucija za sve ekrane do 50". bitna stvar u cijeloj priči oko HD-a i gledanja filmova ( za onoga tko gleda filmove ) jest da televizor spoji s kompom, jer tako će najviše iskoristiti sam ekran, a pritom i zaobići ograničenja 720p rezolucije i HDCP-a