View Single Post
Staro 17.03.2008., 13:46   #44
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor glista Pregled postova
pa velim, portabl i pod jastuk......e oko moje sokolovo blago tebi kad s 4 metra uočavaš kvalitativne razlike u prikazu SD-a između 37" i 42".
kužiš uopće mi je deplasirano i smiješno kad netko priča o "kvaliteti SD slike" na plasma HD ekranima, jer ta razlika o kojoj ti govoriš samo budali može biti prevaga da uzme manju dijagonalu naspram "degradacije". naravno ukoliko ima prostorne uvjete za veći ekran. alo?! uzet manju dijagonalu radi kvalitete SD-a
to je tvoj argument
glistek, ovo ti je moj zadnji reply jer vidim da ti je bitnije prosipanje pameti i neko dokazivanje od savjetovanja a iskreno ne da mi se sa balom nekim raspravljati previše..

1. dakle, niti u jednom postu nisam isključivo preporučio 37", čak sam i naveo da mu razdaljina gledanja sasvim dozvoljava dijagonalu od 42".
2. čovjek je naveo da NEMA! prostorne uvjete za 42"
3. možda će u budućnosti biti drugačije ali sada ogromna većina vlasnika mogućnosti svojih plazmi i lcd.a jako slabo koristi, doduše u budućnosti će i 720p rezolucija biti napuštena kao i SD signal ali to ne znači naravno da bi već sada trebalo ići samo na 1080 rezolucije (ti bi mu vjerovatno i to preporučio, milsim, zašto da se uopće zadovolji sa 720, jel?? ). Znači većinu vremena će vjerovatno u plazmu puštati SD signal pa je itekako važda i njegova kvaliteta prikaza, bar još neko dogledno vrijeme..
rak21 je offline   Reply With Quote