NIKAM TI NEJDES!!!!!!
cuj, naj mi tu drobiti sakakve gluposti ,same zate kaj ti je kriza i kaj vec 2 tjedna nisi papal "puajceka"....se ti bu dobre,nes se ti ni secal toga da si bil betezen...bus lipe pomale polafke pocel nazaj "grickati" kakof komacek sunkice oko Uskrsa...,pa bus rekel da ti je doktor preporucil bar jenput tjedno rostilj--da ti tijelo i um ne padnu u stanje soka ,radi nedostatka o najdrazeg,finog puajcekovog meseka!!evo,svi mi se dobrovoljno javljamo da ti "smazemo" sve kozice,masno pred tobom ,tebi ostavimo samo "krto" ,da ti siromaku ne skace taj vrazji tlak!!
jel tak decki da se svi dobrovoljno javljamo za "Zrtvu " i pomoc u nevojli jednom Zderonji!!????
uostalom ,smo ti vec rekli ,a to ti i sam tvrdis..Zderonja si i u srcu i u dusi a ne samo vu zelucu!!!
prema tome ne seruckaj nego brze-bolje pripremaj Natjecaj za popunu clanstva Zderonjskog klana i to u roku odma!!!!
nadam se usrdo da bum skoro dobil i Radnu verziju pravilnika od DR Raka samo kad nebi bil jake zauzet z mojim Corsairom!!!!ti bokca ,vec 3 dana nema glasa od njega!!!