Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 02.04.2004., 09:29   #1193
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Angry kajjjjjjjjjjj????

Citiraj:
Originally posted by AMD
Nakon kraćeg izbivanja sa žderonja vidim da to vodi rasulu.
Pogotovo ovakve izjave:

...koje štete ugledu žderonja i zato molim moderatora da takve izjave obavezno cenzuriraju ili da ih stavljaju na zid srama.
Bit žderonja nije imati više od 100 kila i da more popiti gajbu pive na tuđi račun
Takav čovek mora biti žderonja u duši i znati kuhati, ali onak za dušu (ne preko kur.., a neračunaju se jaja, hrenovke instant krumpir i juhe iz vrečica).
Stoga je potrebno čuvati čast žderonja pod svaku cijenu pa ak' treba i sa kuhanim buncekom, a naročito se treba paziti nekih novopečeni koji su možda i špijuni u našim redovima i rade za organizaciju "Zmaj" ili "Kobra".

Pod točkom drugom moram Vam objaviti tužnu vjest (za neke možda i radosnu) da dajem ostavku na mjesto glavnog tajnika i podpredsjednika viječa za imenovanja.
Razlog je teška bolest zbog koje se nemogu pridržavati strogih pravila Žderonja, iako sam u duši ostao onaj stari žderonja, ali makar krepal soja nejde u moja usta.
Zato molim da se u što kraćem roku raspiše referendum za imenovanje novog glavnog tajnika i podpredsjednika viječa za imenovanja, a Vas sve prisutne molim da mi ako ništa drugo ostavite mjesto za počasnog člana.
Živjeli mi sto godina.
NIKAM TI NEJDES!!!!!!
cuj, naj mi tu drobiti sakakve gluposti ,same zate kaj ti je kriza i kaj vec 2 tjedna nisi papal "puajceka"....se ti bu dobre,nes se ti ni secal toga da si bil betezen...bus lipe pomale polafke pocel nazaj "grickati" kakof komacek sunkice oko Uskrsa...,pa bus rekel da ti je doktor preporucil bar jenput tjedno rostilj--da ti tijelo i um ne padnu u stanje soka ,radi nedostatka o najdrazeg,finog puajcekovog meseka!!evo,svi mi se dobrovoljno javljamo da ti "smazemo" sve kozice,masno pred tobom ,tebi ostavimo samo "krto" ,da ti siromaku ne skace taj vrazji tlak!!
jel tak decki da se svi dobrovoljno javljamo za "Zrtvu " i pomoc u nevojli jednom Zderonji!!????

uostalom ,smo ti vec rekli ,a to ti i sam tvrdis..Zderonja si i u srcu i u dusi a ne samo vu zelucu!!!
prema tome ne seruckaj nego brze-bolje pripremaj Natjecaj za popunu clanstva Zderonjskog klana i to u roku odma!!!!
nadam se usrdo da bum skoro dobil i Radnu verziju pravilnika od DR Raka samo kad nebi bil jake zauzet z mojim Corsairom!!!!ti bokca ,vec 3 dana nema glasa od njega!!!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote