Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 02.04.2004., 09:16   #1192
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Angry GRUNT!!!!!

prvo...americanec i costa ..ne zachatavajte mi Zderonje!!!!

ne jedna, nego cela kisa strela bozjih bu vas spucala ak brzo ne prestanete drobiti tu a da niste spomenuli hranu il pripremu hrane u barem svakom 2 retku!!!

ak pravila postoje za forum, i Zderonje su dio foruma pa prema tome.....: bonker :

kaj trebam sad ja na vas galamit ,kak na malu decu???kaj vi neznate da ste vec trebali zi kozicom od speka projti po zicama rostilja,zvadit meso z ledenice ili otrcat k Franceku mesaru po klaftru vratine il krmica,2-3 kile pecenica il rostilj klobasa,pripremit sve za pac---zasukat rukave i primit se pPravog posla kak saki pravi muz a nadasve ZDERONJA!!!???

ja jednostavno moram,ali moram zatraziti od Admina ,cast ili pravo da moderiram zderonje,jer mislim da imam dost autoriteta(kila i mracnu bodyguard proslost!!!),snage ,volje i entuzijazma da se ove nase Zderonjske stranice odrze u svoj svojoj snazi ,velicini i brojnim izvjestajima sa krk. pardon susreta sa jelom i picem,raznih.....: nuts : : nuts : : nuts : : nuts :
recepata(normalno sa min 75 % mesine!!)...

prema tome,ja se javljam za kandidata za mjesto Mrderatora na Zderonjama!!
molim clanstvo i simpatizere da se izjasne na Demokratski nacin ,evt, da predloze protu kandidate...SAD!!!!!

sima kulike Vas ima ...: cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote