Evo i mog prijedloga iz ADM-a, jedino je hladnjak iz Zole.
Intel E8200
Gigabyte P35-DS3
2x 1GB Kingmax DDR2 800MHz
Seagate 500GB 7200.11, 32MB cache, SATA
Pioneer 115DBK
Gigabyte Radeon 2600XT
Antec Solo
Corsair 520W
Scythe Ninja (iz Zole!)
---5230kn
Graficku sam uzeo slabiju, ali se onda dade modati u FireGL (profi). Napajanje od 520W je overkill, ali je, koliko ja znam i mislim, tise od 450W. Odabrao sam Scythe Ninju jer ima rijetko postavljene finove pa ce dobro raditi i uz malen protok zraka (za razliku od Thermalrighta). Cak mislim da ce i proc ici pasivno, imao sam u rukama E8200, pod BOXom koji je relativno tih a manji je od northwoodovog BOXa ovaj mrtav hladan.
Za kuciste sam razmisljao, uzeo sam ovo jer ima super ovjes za diskove (gledam slike od P180 i ne kuzim kako se tu nesto ovjesava) i troslojne stranice kao i P180/182, a jeftinije je. Mana je 2x92mm sprijeda, no uz hladni Seagateov disk ce ti trebati jedan na 5V, ako i on. Cak sam razmisljao o Sharkoon Rebel9 Economy, disk objesiti naprijed na zracnicu od bicikla i dobro ga nafutrati spuzvom.
Ostatak love mozes potrositi na: zvucnu izolaciju (trgovina Dobar Zvuk, trazi spuzvu za dampiranje zvucnika, onu s klnovima), jacu graficku, jos 2GB RAM (u tom slucaju bolje 2x2GB), bolje ventove (Chieftecc 120mm, Nexus, Scythe...)...