Moj pozdrav svim forumašima koji svojim komentarima i postovima pomažu da se svi skupa lakše snađemo u šumi informacija u odabiru najboljeg proizvoda.
Nakon dosta toga pročitanog vezano uz monitore, nadam se da ćete mi pomoći otkloniti i zadnju dilemu koja mi je ostala.
Odlučio sam uzeti kvalitetan 19" LCD (dakle neću TN matricu) i prema svemu pročitanom izbor mi se suzio na HP LP1965 ili Samsung 971P. Novac nije problem, ali ne želim malo bolju stvar platiti puno više.
Kako je razlika u cijeni ova dva monitora oko 1000 kn, moje je pitanje za one koji pobliže poznaju ta dva modela, nudi li Samsung zaista toliko više u smislu kvalitete slike. Ako je razlika u cijeni samo radi dizajna tolika, onda mi je HP bolji izbor. Ali ako je kvaliteta slike generalno 30% bolja na Samsungu rado ću platiti i 3500kn za taj monitor. Samsung ima malo bolju matricu S-PVA ako se ne varam, ali mislim i da je S-MVA sasvim ok.
Inače, najviše koristim monitor za surfanje i rad u office-u. Hvala na komentarima i pomoći!