Konfa je ova: Chieftec 400W, Intel E6400@3200MHz, Asus P5K-E, 2x 1GB OCZ 1000MHz, XFX7900GT, 2x Seagatte 320GB, DVD snimac, 3 case coolera, Samsung 2032BW i mislim da bi to okvirno bilo to...
A prica ide ovako: Do neki dan je u kompu bila 7600GT za koju mi nije trebalo ono dodatno napajanje za grafu, i komp je bio u svakom momentu poletan i radio bez greske, sad neki dan stavim 7900, i imam osjecaj da mi je komp nesto sporiji, nemogu objasniti, cudan mi je i imam osjecaj da neki puta sa zakasnjenjem reagira na moj klik... Siguran da ne umisljam iako sam onu grafu prodao pa vise nemogu probati s njom, ali sa sigurnoscu mogu reci da se ta promjena dogodila nakon zamjene graficke, ne dogadja se to stalno, ali povremeno se zna desit i to me kopka vec par dana i moram rjesit misterij... E sad buduci da ova grafa ima onaj dodatni utikac za napajanje na sebi pomislio sam da je problem u napajanju jer ne vidim ni jedno drugo logicno objasnjenje, a opet nebih se htio zaletiti i potrositi lovu bezveze...
Eto, molim pomoc u rasvjetljenju slucaja.