Citiraj:
Originally posted by Andjelko
(hrpa smeca obrisana)
Nikada se nisam niti jednom clanu Foruma obracao tim tonom..
|
Alo? Zemlja Andjelku? Kakav ton? Pogledaj svoj originalni post pa onda mozemo razgovarati o tonu. Da si konstatirao "Xnet ne nudi web space, zna li netko kakvog pouzdanog besplatnog providera za smjestaj osobnih stranica" dobio bih zasigurno hrpu kvalitetnih odgovora. Uostalom, od mene si dobio sasvim pristojna rjesenja bez obzira na originalni post.
Zaista - pogledaj svoj originalni post, kreeces s time kako Xnet ne nudi prostor (kako se usudjuju to ne nuditi ako drugi nude, mislim stvarno..), pa spominjes HT i nemogucnost spajanja sa alternativnih providera (zanimljivo kako nisi isao tuzakati HT zasto ne dopusta doticno) i nekakve ruske i njemacke servere??!
To sto si se nasao uvrijedjenim na moju obicnu pretpostavku je iskljucivo tvoja stvar (i ja te nisam uopce nisam vrijedjao, kad smo kod toga), ali ako ovako nastavis sumnjam da ce ostati samo pretpostavka. Da se razumujemo, stavove koje iznosim u svojim postovima su *iskljucivo* moja i ne predstavljaju nikakvu vecinu foruma, a tvoje insuinacije su u najmanju ruku smijesne.
Procitaj sve ovo od pocetka i razmisli malo.