View Single Post
Staro 16.03.2008., 09:28   #78
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
brza 10%, sporije 10%......gluposti. mislim, nisam ni ocekivao da ce ista od onih silnih najava za 9xxx kartice biti istinito ali jebemu ovo nije ni priblizno onome o cemu se pricalo.
sve je to ima svoje objasnjenje naravno, kao sto si i sam primjetio uskom sabirnicom guse namjerno chipove koji su vjerovatno sposobni za puno vise jer im se ne isplati prodavati (ponovno) prejake kartice i onda gledati kako nitko ne kupuje nove modele ali tko ih je onda vukao za jezik prije par mjeseci kad su pricale bajke o novoj generaciji grafickih kartica.

..ma točno to Greg..evo skužili smo se..za promjenu
..čemu sad 256bitna sabirnica i frizirani clockovi..no zanimljivo je,vidi ovaj link gpureviewa..da ipak bar ove sirove brojke porastu..fillrate,shader operacije itd itd itd..one vertex,pixel,texel gluposti kako li se već ne zovu..al sad da će netko ić prodat za 2000kn 8800GTX..da bi uzeo za 3000+ 9800GTX...hm..

meni to smrdi na tešku sabotažu od nvidije..al nije prvi put..bilo je toga ohoho...

ATi bogu hvala to napravi sa driverima..pa izda odličnu ideju u vidu CF..za koji i dan danas driveri šepaju..ajde,netko će reći 8.3...al šta kad 90% usera jedva čeka 8.4 od muke...isto kao i 3870x2..mrak kartica..a siguran sam..sto posto siguran..da može bar 15% više..da ima dobre drivere...

al da se vratim..9800GTX će biti sigurno 400tinjak eura..dodaš PDV..preko 3200+ kn..na početku...tko će to kupiti?!...
thedream je offline   Reply With Quote