Citiraj:
Autor Vuco
Pa npr. Iskon.duo ima za 150kn/mjesečno telefon + ADSL flat (1Mbit brzina). AMIS ima slično sa 2 u 1 uslugom.
A mi na Voljatelu ? Plaćaš npr. Voljasmart paket 512/192, cijena 79kn (brzina) + 60kn (paket flat) i još, ako imaš telefonsku liniju, vjerojatno kod T-coma (jer bi inače imali net kod drugih  ) pretplatu za telefon (minimalno 60kn jer ima i drugih tarifa za fiksnu telefoniju).
Mada, neki se ne žele maknuti sa fiksne telefonije na druge operatore (npr. moji starci) jer nisu sigurni u kvalitetu usluge (opet, npr. moji starci).
EDIT:
Hoću reći, oni koji su u fiksnoj telefoniji, nude jeftini flat ali moraš uzeti i njihov fiksni priključak (ne mjenjaš broj niti ništa, no mičeš se potpuno sa T-coma).
|
Po tome (sad ću otkriti toplu vodu

) t-com zapravo nije uopće konkurentan ali ima prednost jer je dostupan skoro svagdje.
Još uvijek smatram da samo oglašavanje nije u redu. Treba napisati ukupnu cijenu koju korisnik plaća. Nedavno je bilo riječi o tome da je t-com htio ponuditi voip kao uslugu ali su mu odbili zbog zaštite tržišnog natjecanja?! Da su mu odobrili pretpostavljam da bi počeo nuditi isto što i ostali bez tel. pretplate.
Ovo što drugi forsiraju prelazak i fiksnom linijom kod njih je zapravo prednost. Koliko znam oni zapravo od t-coma odpetljaju paricu koja ide do korisnika spajaju je na svoj uređaj i onda nude stalni pristup netu i voip, zapravo fiskne komutirane telefonske linije tada više niti nema.