Tema: Voljatel
View Single Post
Staro 15.03.2008., 21:06   #439
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Pa npr. Iskon.duo ima za 150kn/mjesečno telefon + ADSL flat (1Mbit brzina). AMIS ima slično sa 2 u 1 uslugom.

A mi na Voljatelu ? Plaćaš npr. Voljasmart paket 512/192, cijena 79kn (brzina) + 60kn (paket flat) i još, ako imaš telefonsku liniju, vjerojatno kod T-coma (jer bi inače imali net kod drugih ) pretplatu za telefon (minimalno 60kn jer ima i drugih tarifa za fiksnu telefoniju).

Mada, neki se ne žele maknuti sa fiksne telefonije na druge operatore (npr. moji starci) jer nisu sigurni u kvalitetu usluge (opet, npr. moji starci).

EDIT:
Hoću reći, oni koji su u fiksnoj telefoniji, nude jeftini flat ali moraš uzeti i njihov fiksni priključak (ne mjenjaš broj niti ništa, no mičeš se potpuno sa T-coma).
Po tome (sad ću otkriti toplu vodu ) t-com zapravo nije uopće konkurentan ali ima prednost jer je dostupan skoro svagdje.
Još uvijek smatram da samo oglašavanje nije u redu. Treba napisati ukupnu cijenu koju korisnik plaća. Nedavno je bilo riječi o tome da je t-com htio ponuditi voip kao uslugu ali su mu odbili zbog zaštite tržišnog natjecanja?! Da su mu odobrili pretpostavljam da bi počeo nuditi isto što i ostali bez tel. pretplate.

Ovo što drugi forsiraju prelazak i fiksnom linijom kod njih je zapravo prednost. Koliko znam oni zapravo od t-coma odpetljaju paricu koja ide do korisnika spajaju je na svoj uređaj i onda nude stalni pristup netu i voip, zapravo fiskne komutirane telefonske linije tada više niti nema.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote