View Single Post
Staro 15.03.2008., 14:55   #883
DuffJP
Premium
Moj komp

DuffJP's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor gamer Pregled postova
da ne otvaram novi topic fakat bezveze...da pitam nekaj u vezi MSI-a.
dakle, 3 god. gare i ima VF1000 na sebi. radi se o ovoj(8800GT):
http://217.14.221.177/StartEU.ashx?_...QaT59fSekoQNP2
jos je i oc-ana.
mislim, svi bruje o gigabajtu, asusu, xfx-u, bfg-u, evga-i, gainward-u a one sve imaju 2 god gare i pretezito one jadne stock hladnjake...osim ak ne date par sto kuna vise, jel, i kupite oc-anu kaj je bacanje para.
dakle, kaj kazete na ovo? recimo da bi ja ovu za kojih mjesec-dva udomio.
jos gledam neki potencijalni radeon hd3870, al ova mi je bas zapela za oko, posto kosta samo 1600kn, sam hladnjak kosta oko 400, a OC-ane grafe su kod drugih proizvodaca puno skuplje sa losijim hladenjima.

jel ju uopce ima tko? misljenja?
(nadam se da nije problem kaj samo ovdje pitao jer nije xfx niti gigabyte.)

thnx!
ja ti imam MSI NX8800GT OC...imas pod "display" u control panelu jedan mali menu "vga clock" i tamo mozes sam podesiti core clock,shader clock i memory clock...mozes i odabrati jedan od 6 predefiniranih postavki (nazvane po vojnim cinovima,private,captain,general...).tvornicki je klokana na 660 mhz (60 mhz vise od standardnih GTica) a odabirom najjace predef. postavke dize se na 726 mhz. ja sam ju platio 2100 kn (sad je cijena pala za 200 kn cini mi se,kupio u fenixu).savjetujem ti da ne kupujes ta overklok edition sranja,bespotrebno bacanje para.ja sam ovu kupio iz nekih drugih razloga.
pozdrav
DuffJP je offline   Reply With Quote