Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 01.04.2004., 23:16   #1190
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Re: Božja strela vu Vas pukla

Citiraj:
Originally posted by AMD
Nakon kraćeg izbivanja sa žderonja vidim da to vodi rasulu.
Pogotovo ovakve izjave:

...koje štete ugledu žderonja i zato molim moderatora da takve izjave obavezno cenzuriraju ili da ih stavljaju na zid srama.
Bit žderonja nije imati više od 100 kila i da more popiti gajbu pive na tuđi račun
Takav čovek mora biti žderonja u duši i znati kuhati, ali onak za dušu (ne preko kur.., a neračunaju se jaja, hrenovke instant krumpir i juhe iz vrečica).
Stoga je potrebno čuvati čast žderonja pod svaku cijenu pa ak' treba i sa kuhanim buncekom, a naročito se treba paziti nekih novopečeni koji su možda i špijuni u našim redovima i rade za organizaciju "Zmaj" ili "Kobra".

Pod točkom drugom moram Vam objaviti tužnu vjest (za neke možda i radosnu) da dajem ostavku na mjesto glavnog tajnika i podpredsjednika viječa za imenovanja.
Razlog je teška bolest zbog koje se nemogu pridržavati strogih pravila Žderonja, iako sam u duši ostao onaj stari žderonja, ali makar krepal soja nejde u moja usta.
Zato molim da se u što kraćem roku raspiše referendum za imenovanje novog glavnog tajnika i podpredsjednika viječa za imenovanja, a Vas sve prisutne molim da mi ako ništa drugo ostavite mjesto za počasnog člana.
Živjeli mi sto godina.

Prfo nadam se da buš brzo ozdravil

Pod drugo ak nije bit mat 100kil neg bit u duši žderonja i volet kuhat za sebe, onda neznam kaj neki nonstop imaju nekaj za reć protif mene ( zna dotični ), ak je tak rekel imenovatelj onda to tak valjd ai je.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote