Citiraj:
Originally posted by Horza
joj gorane opet tvoj antagonizam. nešto tako dobro kao Compaq jednostavno ne može opstati. negdje su morali smanjiti troškove. šteta što se to toliko očitovalo, ali nisu htjeli popuštati sa serverima. foxconn još uvijek radi ploče za njih (i jednu malu firmicu zvanu INTEL, ali tek kad oni naprave dovoljno vlastitih primjeraka). nemoj brijat o kvaliteti jer su im ploče fakat OK. evo ja baš radim neke strojčeke s FOXCONN i865PE pločama i mogu reći da su supach. bogate fićrima, brdo svega, ograničen BIOS. ploče su full slične intelačama i imaju najblji pasivni chipset cooler koji sam ikada vidjeo. inače, najavljuju mi da ću uskoro počei raditi s kopijama invent kućišta također iz foxconna, tako da ćemo vidjeti kakva su i ona.
|
Serveri su jedino sto priznajem kod Compaqa.
BTW, niti o Intelovim (desktop i "worstation") maticnima nemam bas neko visoko misljenje u zadnjih 2-3 godine (kao sto se na forumu vec moglo primjetiti). Zapravo isto kao i o Compaqu - sranje. Previse razlicitih modela Intelovih ploca je riknulo u racunalima u bivsoj firmi (mislim da je brojka izmedju 20% i 30%) da bih imao ikakvo dobro misljenje o Intel plocama.
Nes vjerovat, ali nisam otprve spomenuo Intelove ploce, jer sam znao da ces ih ti spomenuti
A kad smo kod toga kada velike firme smanjuju troskove...
Compaq je smanjivao troskove, propali i kupio ih HP.
Erikson je smanjivao troskove, propali su i kupio ih je Sony.
Do you see any connection there?