Citiraj:
Autor njuskalo
znas ono kad recimo minidv kameru spojis na komp i onda recimo otvoris adobe premier(na tom rade na ALU) i tam imas negdi opciju ako take photo il neznam tocno,uglavnom ti kliknes misem i uslikas fazu koja se odma stavi na timeline,zatim to isto napravis sa sljedecom i kad zavrsis jos se malo igras s montazom i imas animirani film  e sad me zanima da nema mozda koji fotic tak nesto? 
|
Zadnji koji je ovo imao potpuno razradjeno ali u proprietary sucelju je bio Kodak sa DCS serijom koja je i danas u nekim stvarima ispred svega postojeceg. Sony je isto slicni muzejski software (SGI/Apple) dostupnim ucinio na nekim manjim $ kamerama. Ovo jedino kamkorderi imaju pristupacnim danas u smislu cijene, posebno JVC. Ne pratim dugo ovakve stvari moram priznati. Trebao bi ovo pitati ne nekom velikom Photo forumu tipa Photo.net.
Citiraj:
Autor joolka
|
Vrlo obecavajuce.
Citiraj:
Autor maxxp
Našao sam Nikon D40 sa kit objektivom u nekoj našoj trgovini za 400€...sitan novac za ulazak u dslr svijet.
|
Naravski, ako se ima volje i stpljenja. Moze se na razne nacine pronaci super kupovina. Samo nemaju svi te vrline. Kratko sam imao D80 koji je bio na posudbi kod prijatelja bas zbog ironije sto je imao brdo optike koju ja nisam imao. Bas suprotno, ja sam imao upravo istu kolicinu Canon stakliša, tako da sam se vratio nazad na EOS-e.
Gdje su otisla vremena kad smo se pljuvali i svadjali dal je bolji F4 ili EOS1RS