View Single Post
Staro 13.03.2008., 20:18   #1
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
molim savjet u vezi konfiguracije

bok ekipa
dakle radi se o tome da buraz od moje cure želi kupit sebi novi komp,a pošto ni ja ni on nismo načisto sa tehnologijom i njenim napretkom,trebam od vas par savjeta.
ja ću mu birat komponente, klinac kaže da ima na raspolaganju cca 5000kn pa da mu sastavim nekakvu konfiguraciju.
e sad ja bih prvenstveno htjeo da mu sastavim stabilnu konfiguraciju sa amd procesorom gore, a isto tako da ju kasnije može kvalitetno nadogradit po potrebi.
za matičnu bih uzeo nekakvu sa ovim novim ati chipsetom, koliko sam čitao okolo,pokazuje se dobrim, i da mi podržava crossfire i naravno am2 socket,pa mi treba netko tko se razumije u matične da mi preporuči jednu takvu,nije mi oc potencijal bitan,bitna mi je stabilnost tako da nemora nužno biti dfi i te fore,bitno da je ploča stabilna u radu.
znači da ponovim, am2, ati 780 (nadam se da sam dobro zapamtio) chipset i crossfire must be.
e sad, što se procesora tiče, tu sam isto ne toliko pametan, ali kužim one osnovne pojmove,no svejedno,ako netko zna kvalitetan am2 proc,znači opet nije mi oc potencijal bitan koliko mi je bitno da dobro radi pa može koji savjet i po tom pitanju.
eto hvala svima unaprijed na savjetima

Zadnje izmijenjeno od: D-I-A-B-L-O. 13.03.2008. u 20:48.
D-I-A-B-L-O je offline   Reply With Quote