13.03.2008., 15:31
|
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Autor njuskalo
istina,ali tata ima na raspolaganju 4000kn,mozda se izvuce koja kuna vise a cura nema ni kune 
a koliko sam ja vidio,postenih objektiva nema bas ispod 2000-3000 kn a nisam vidio slr fotica za 2000kn...a da ne zaboravimo da je uvjet da je novo i da moze se na rate kupit jer se ne raspolaze niti s gotovinom...puno sra.. koja otezavaju kupovinu 
za sad je recimo 60% sigurno da ce se uzet e-410 sa ona 2 kit objektiva, a mozda se i priceka kraj mjeseca jerbo neki ljudi kazu da ce doc neki novi modeli pa past cjena starijima...
uglavnom  svima na pomoci,a ako jos tko ima kakav pametan prijedlog ili se zeli nadovezati na / opovrgnuti necji prijedlog be my guest! 
|
Čuvaj novce, SLR aparati nisu primarno namijenjeni fotkanju klinaca na rođendanu i punice za Božić, no ako je potreban fotoaparat za buduću profesiju, pažljivo biraj tijelo eda bi kasnije imao što bolji i povoljniji odabir objektiva ( kojima cijena baš i ne opada ) pa neka se mlada dama unaprijed privikne tegliti više od kile. Samo tijelo Canona Eos 30d je teško skoro 0,8 kg. pa na to dodaj objektiv, još jedan u torbi i rezervna baterija. Ako je to samo za studij i privatnu uporabu, savjetujem ti, kao što je već rečeno, da odabereš Fuji. Mene vjerno služi S 7000 i opravdao je svaku kunu. Malo mi je žao što nema jači zoom, no to sve ovisi o osobnim sklonostima prema motivima koje slikamo. U nedjelju mi stiže Olympus SP 560 UZ pa ti mogu dati kratki rewiew i za njega, a ti ćeš ionako na kraju odlućiti.
|
|