View Single Post
Staro 01.04.2004., 19:59   #2
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Re: Gigabyte i Foxconn

Citiraj:
Originally posted by gpremec
Foxconn inače proizvodi matične ploče i kućišta za Compaq računala, tako da je kvaliteta neupitna.

Ajoooooooooooooj...

Ako su radili za Compaq, onda je nekvaliteta neupitna, a kvaliteta moze biti samo upitna.
Upravo su nekvalitetna desktop racunala (izmedju ostalog) pokopala compaq, jer su ih vise kostali popravci u prvih mjesec dana od prodaje, nego sto su zaradili samom prodajom.

Po mom misljenju, to i nije bas neka reklama za Foxconn. Jadni Gigabayt, nikada nisam smatrao njihove ploce nista posebno kvalitetnima, ali ovo bi ih moglo previse kostati.
joj gorane opet tvoj antagonizam. nešto tako dobro kao Compaq jednostavno ne može opstati. negdje su morali smanjiti troškove. šteta što se to toliko očitovalo, ali nisu htjeli popuštati sa serverima. foxconn još uvijek radi ploče za njih (i jednu malu firmicu zvanu INTEL, ali tek kad oni naprave dovoljno vlastitih primjeraka). nemoj brijat o kvaliteti jer su im ploče fakat OK. evo ja baš radim neke strojčeke s FOXCONN i865PE pločama i mogu reći da su supach. bogate fićrima, brdo svega, ograničen BIOS. ploče su full slične intelačama i imaju najblji pasivni chipset cooler koji sam ikada vidjeo. inače, najavljuju mi da ću uskoro počei raditi s kopijama invent kućišta također iz foxconna, tako da ćemo vidjeti kakva su i ona.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote