View Single Post
Staro 13.03.2008., 02:19   #42
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
ljudi su nevjerovatni. danima slusamo, cak i na ovom forumu kako nas svi pljackaju kradu, tamo pod ostalo svi kukakaju kao su u VIPu muljatori koji kradu na nazovi nagradnoj igri, vise nema sanse da u necemu sudjelujes bez da platis barem cijenu jedne SMS poruke, gledamo kako se glup narod vara raznim kunolovcima i derivatima istoga....

i sada, kada netko konacno ponudi nagradnu igru bez ikakvih fora i sitnih slova, bez potrebe da se daje neki novac za sudjelovanje, s idejom da nagradu dobije stvarno onaj kojem je ocito najpotrebnija sta vidimo?
vidimo da se cijeli svijet ujedinio sa samo jednim ciljem - varati u toj nagradnoj igri. mene bi bilo sramota, pogotovo da imam konfe kao neki koji su ovdje (a pogotovo na stranim forumima) pokusali dobiti tu karticu. nije da nekog posebno osudjujem, samo misao koju sam imao potrebu zapisati prije nego odem spavati
totalno se slazem sa tobom. totalno.

meni je najsmjesnije u cijeloj toj prici sto ce neko sa masinom od 10k kn ici sloziti jos jednu za 500kn samo da dobije karticu koja mu nece sluziti nicemu samo da ju frkne na trznici za recimo 700kn...
Fleks je offline   Reply With Quote