Citiraj:
Autor m4dm4n
Crkni  Ja bih te banao što uopće postavljaš ovakva pitanja, tek toliko da se pohvališ 
|
Da se pohvalim?? Nije fkt...Ne volim se hvaliti..Ne,nego sam do sada igrao na 17" LCD-u(1280x1024) i sve onako,kao da je gladje islo,pa mi se cini kao da je ovo premalo FPS-a..

..AL ipak,ne zelim pretjerivat,ipak su sve postavke stavljane na maksimalno,pa ono....Nadam se da je oke,jel ako je premalo(za grafu),satrat cu ovog AMD-a...:P..Salim se
EDIT: Ako ti se da,potrazi moje stare postove pa ces vidjeti da i kada sam imao 8800GTS,pa i Radeonku X1300XT,sam isto uvijek pitao ovakve stvari,jer ne zelim da men manje ide,nego nekom s slicnom konfom,upravo kao i sad,nije nikakvo qrcenje u pitanju..I onak puno ljudi na forumu ima šesteroduplo bolju konfu sa šesteroduplo boljim monitorom,pa ne vidim razlog zasto bih se hvalio

,nisam ja Drago...Hehe :P
EDIT2: Eto,upravo sam ovo htio vidjeti,necije iskustvo sa slicnom grafom itd( u ovom slucaju Matth€w),i znao sam..Iako ne kontam kako me toliko proc moze hebati,kada je moj proc tu negdje kao E6600(naravno,kad su obojica na default

)(ne serem,imam dokaze

)