View Single Post
Staro 13.03.2008., 01:20   #2359
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
Crkni Ja bih te banao što uopće postavljaš ovakva pitanja, tek toliko da se pohvališ
Da se pohvalim?? Nije fkt...Ne volim se hvaliti..Ne,nego sam do sada igrao na 17" LCD-u(1280x1024) i sve onako,kao da je gladje islo,pa mi se cini kao da je ovo premalo FPS-a....AL ipak,ne zelim pretjerivat,ipak su sve postavke stavljane na maksimalno,pa ono....Nadam se da je oke,jel ako je premalo(za grafu),satrat cu ovog AMD-a...:P..Salim se

EDIT: Ako ti se da,potrazi moje stare postove pa ces vidjeti da i kada sam imao 8800GTS,pa i Radeonku X1300XT,sam isto uvijek pitao ovakve stvari,jer ne zelim da men manje ide,nego nekom s slicnom konfom,upravo kao i sad,nije nikakvo qrcenje u pitanju..I onak puno ljudi na forumu ima šesteroduplo bolju konfu sa šesteroduplo boljim monitorom,pa ne vidim razlog zasto bih se hvalio ,nisam ja Drago...Hehe :P

EDIT2: Eto,upravo sam ovo htio vidjeti,necije iskustvo sa slicnom grafom itd( u ovom slucaju Matth€w),i znao sam..Iako ne kontam kako me toliko proc moze hebati,kada je moj proc tu negdje kao E6600(naravno,kad su obojica na default )(ne serem,imam dokaze )

mislav_os je offline   Reply With Quote