Posebno natakaren zbog jos jedne Pevec epizode (kupio tus kabinu, recimo da su "uputstva" jednako korisna kao da ih nema - da pace...) a konstrukcija ko da su je radili Stevo Wonder i Ray Charles nakon par litara konjaga - pa da podijelim jednu dobru novicu danas...
Dakle, jedna prijateljica i ja odlucili danas otici na rucak pa je, sale radi, prvi (glupi) izbor bila menza na Cvijetnom. (s)Uludo potrosenih 15ak kuna za nesto sto nismo ni pipnuli, trebao nam je plan B. Kako smo bili na Prisavlju, a vec je bilo skoro 3, restoran u Ministarstvu prometa i ostatka ekipe je vec bio zatvoren (trebalo nam je nesto u kljunu a da bude brzo&zestoko a to drugim rjecima znaci da je moralo biti "u kvartu") i nakon par ciljanih telefonskih poziva, saznao sam za neki lounge bar u Hypo Centru (ona *mega* zgradurian na krizanju Marohniceve i Slavonske). I ne bi mi lijeni, dodjosmo gore - vrhunsko uredjen lokal sa jako finim pogledom i udobnim ambijentom. Rucak za nas dvoje (ona dva komada nekakve rolane pite sa spinatom i sirom uz prilog rizu i ja sa poprilicno velikim pilecim fileom na pariski i istom tom pitom te gratiniranim povrcem za prilog) - 57kn. Stvarno (ali stvarno) smo se nazderali, jer su porcije stvarno obilate. Pita je bila pohana ali se u niti jednom trenutku nije osjetila ni trunka ulja (cak mi smrdi na to da bi mogla u pitanju biti nekakva kombinacija s wokom, no bili smo u relativnoj zurbici za detaljnije proucavanje) i vrlo pazljivo rolana te se dala rezati bez da gubi koherenciju ili se gnjeca, dok je moj pariski file (trazio sam jace zapeceniji) bio izvrstan - korica je bila taman debljine i bez intrinsicnog okusa jaja kakav nekad zna biti kod pariskog. Gratinirano povrce je bilo takodjer jako dobro (krumpir, brokula, grasak, mrkva) iako ga je bilo *previse* pa se dobar dio ohladio na kraju dok sam dosao do njega.

Ne znam ime lounge bara, ali nekako je povezan s business.hr (Google radi cuda, par kljucinih rijeci - lokal se zove
"Spoon"). Sve zajedno, s litrom i pol mineralne, 82 kn.