View Single Post
Staro 12.03.2008., 20:22   #118
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Po meni je zlocin ne kantirati s ABS-om!

Interesantno. Da se nebi krivo shvatili, ima povoljnijih od oba! Ali me bas zanima na kojeg si to Ninju naletio da ti se zamjerio tako Furnir?

Bas odlicna iskustva imam s njima po pitanju usluznosti. Posebno Željkova ekipa. Bezbroj puta mi uopce nisu dali da kupujem ako je nesto sitnije. Nadjemo od gomile gradje isti materijal i odma na licu mjesta gotovo. Valjda si vidio novo uredjenje? Uredjenje, (obleka svih djelatnika) ophodjenje, moram priznati kao da sam u B&D DE ducanu. Da ne spominjem popuste koji su pravi 50% popusti a ne neke djidjimidji folirancije.
Hm, ništa od toga što ti pričaš ja nisam vidio. Vjerojatno je razlog što sam ih dugo izbjegavao u širokom luku. Ja sam bio u ona vremena gdje si mogao iza svake hrpice iverala mogao vidjet poneku bocu badelovog mirogojčeka. Sjećam se kad sam frendu nešto radio, sva sreća bilo je to samo par većih komada iverala bez kantiranja, frajer je u onoj drvenoj kućici unutar hale dimenzija 1,5x1,5m meni ručno radio izračun mjerenja. Na komadu papira! Kaj bi bilo da sam došao s mjerama za kuhinju? Bilo bi jedno 50% škarta. U to vrijeme su elgrad i iverpan već naveliko koristili kompjutersku optimizaciju. Da ne napominjem da sam znao doć u onu halu di režu i prvo ti je trebalo 10-15 minuta da uopće nađeš nekog kome bi se mogao obratit. Ajd super ak su se sredili.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F