View Single Post
Staro 12.03.2008., 18:28   #16
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor maxxp Pregled postova
...još dodao S9600, i tu ne možeš pogriješiti. Jedini nedostatak je elektronski viewfinder. Ako mora biti optički traži dalje. Neka te nebune razvikane marke. Fuji sve pojede za doručak.
Dao sam modele koje vidim da su odma dobavljivi kod nas. Vecina pred i top Fuji modela ulazi u izbor.

Citiraj:
Autor njuskalo Pregled postova
ispalo je da joj tata kupuje fotic pa je onda bolje uzet neki skuplji(ako je i bolji naravno) nego ovaj jer razliku u parama sigurno nece dobit.ispricavam se ako sam nekog nepotrebno zagnjavio,ali stvarno se ne kuzim pretjerano u ovo.
Ako bi na to gledao kao investiciju i spreman je vrednovati tijelo (sposobnosti i rezultate) u potpunosti svoje vrijednosti. Onda bi uzeo tijelo EOS 350D (jos ga se moze naci) i najvaznije, za novce najbolji objektiv kojeg mozes kod nas naci. Pokriva tvoje spomenute generalne potrebe :Sigma 18-50mm DC f:2.8. Nabrzinu ponuda kaze : >>>

Ovo je provjereni objektiv i mali standard za novce.

Citiraj:
@visage citam sad malo rewieve i jos posto si ti rekao da canon daje dosta lose kit objektive,gledo sam malo vise izmedu olympusa i i ostalih i najvise su mi zapeli E-410, 510 bi ipak bio mozda malo preskup a ne cini mi se da nudi nesto puno boljih stvari od ovog manjeg?
Nitko se nije rodio da zna sve. Svi ucimo iz dana u dan nove stvari. Tvoje trenutno znanje o materiji stvara ti krive zablude. Gore spomenuta preporuka je iskoristavanje investicije. Ali FUJI preporuka pokriva ama bas sve tvoje potrebe. Ti objektivi su integralno odabrani da izvlace maksimum, raznovrsnost koju pokrivaju je fantasticna. Ti neces izvlaciti planine izniminih ISO vrijednosti, neces rapidno puškarati... Fuji jednostavno ostaje tvoja najbolja kupovina. Za ime boga, pogledaj malo slike koji rade ti aparati po Netu!

Ako bi isao na tijelo, SIGMA (za novce/kvalitetu) i pametna odluka > Photo koristena oprema (za spomenuti buđet) uopce nije niti opasna i jos manje losa odluka.

Ako pogledas Besplatni, vidjet ces dosta 300d i 350d modela. 300 je sporiji elektronikom (nebitno za tebe) ali i dalje izuzetnom slikom. Sa Sigmom, izvrstan posao.

Citiraj:
E-410 i E-510 bi ipak bio mozda malo preskup a ne cini mi se da nudi nesto puno boljih stvari od ovog manjeg? ...dali vi mislite da bi 410 bio pristojan i isplativ(sa ovim kitom)?
Objektivno mogu pricati samo o Canonui Nikonu. Isao bih ipak radije na Canona uz ovaj izbor, ali to je samo moje misljenje.
Visage je offline   Reply With Quote