Citiraj:
Autor razor i2c
za clockove preko 3.5 ghz prebas biti bas pravi clocker.probaj kako razne mnozitelje,napone,omjere rama i fsb-a pa mozda uspije.a mozda jednostavno neide zbog citiram od srale 7 -mozda jednostavno ne ide, zbog zida, konkavnosti proca, zbog temperatura, zbog nečeg 6..ja svog 4300 drzim na 3.5 ghz,vise nece da mrdne iako ja mislim da je to zbog napajanje,sa kojim se 80% ljudi ne bi smjelo kockat na ovakav clock.napajanje je neki jad neon od 400w koje je doslo sa kucistem a voltaza je 1.6 v.  
|
hmm, moram priznat da se ne bavim xy stvarima, jednostavno volim clockat stvari koje imam...auto, komp, frizider, nije bitno, sve mora imati maks performanse (ako si to mogu priustiti) i izgled...primjetih da mi proc vuce peak 183W, dakle neki maksimum, a napajanje je ANTEC BP-500, koje je bilo oko 400kn i pojma nemam koliko je to stvarne snage. Imam jos nekih 1000kn za uloziti u komp i onda je dosta za neko vrijeme. Dakle ako su ostale komponente ok, a na dodir je kiler u najgoru ruku topao, moralo bi biti napajanje?...