View Single Post
Staro 12.03.2008., 08:03   #393
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Odustao sam svojedobno od čekanja na kupovinu ovog Lenova, uzeo lovu i otišao u trgovinu, dobro pogledao izloženi primjerak S2232bw i kupio ga. Meni je odličan, nikad problema s čitanjem slova ( a prebacio sam 5 banki ) i još k tome ima dizajn koji mi se dopada. No, najvažnije što možda i oslikava sva ova različita mišljenja na ovom threadu, je osobni dojam. Bio je kod mene frend koji ima 226bw i kad je vidio moj monitor, blenuo i čudi se kak ja imam tak' dobru sliku a on ne. Kaže da nikako ne može namjestiti sliku koja bi njemu odgovarala.
Pa i sam sam primjetio da , kad dođem kod nekoga i gledam sliku na njegovu monitoru, meni ne paše, ja bi malo, ili posvijetlio ili dodao kontrasta ili zatamnio, no očito je da svi mi imamo prilično različite vizije kakva bi trebala biti idealna slika na monitoru.
Bojim se da bi čekajući Lenovo samo dao 700-800 kn više eda bi jednako bio zadovoljan s prikazom slike kao što sam i sada. Where is the point ?