View Single Post
Staro 12.03.2008., 00:23   #30
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Razer samo da nesto razjasnim zasto sam napisao tu plocu. Ploca je prokleto stabilna ne da se sjebat tako lako ko ostale itd itd... nisu bitne mogucnosti ploce jer 99% ljudi ne tera procove na 100% (tj 500+ FSB-a) nego ih malo clockne ali da im taj clock i to sve traje neko vrijeme... i da ne razjebu plocu tako lako... znamo i ja i ti i vecina na ljudi na forumu da su trenutno najslabija karika ploce u ocu... ja sam osobno skurio jednu. p5k-e je zamalo skurena tako da em sto ploca ima enorman vdrop sa 1.42500v (postavka u biosu) padne na 1.38 (windows) cak neki put i do 1.36(u nekom radu) (everest tako kaze) mislim previse... da se razumijemo p5k-e ili bilo koja je 2 puta laksa za oc od DFI ploce... eto zasto DFI kad je najbolja ploca u segmentu do 2000kn a mislim da za plocu dat 1700kn je opravdano i isplativo! jer ona je osnova svega ako je ona losa nist ne radi kako treba previse puta sam se uvjerio u to....

btw razer samo napisi brojku koliko si gigabaytovih ploca skurio do sada da ne idem u daljnju raspravu ali okey..

ako decko ne zeli i ne zna clockat dobra mu je p35 gigbayte po 700kn definitivno ali ako misli bilo sto radit bolje da si uzme dobru podlogu pa nek onda kemija..... mozda se iz njega rodi neki novi razer
jurbAs je offline   Reply With Quote