View Single Post
Staro 11.03.2008., 21:41   #385
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Da uz lenovo dobis povecalo, a uz ovaj 20'' bi dobio mikroskop i predmetno stakalce. Stavis piksele gore i proucavas sto pise
Naprosto obožavam genijalce. a ti to Fleks zbilja jesi. Koji ti k treba tjerat ljude od ovog monitora ovakvim komentarima? Rezolucija na monitoru nije prevelika za nikoga osim, očito, genijalaca. Upravo zbog tvojih i inih komentara te sprdnji sa Lenovom ja sam osobno skoro zaobišao ovaj monitor. I hvala dragom Bogu što sam poučen nekim bivšim forumskim iskustvima razmislio još jednom i kupio monitor. Za rezoluciju mogu reći da je po mojim kriterijima - IDEALNA. Meni. A ne vidim bash najbolje. Sa 1680 x 1050 na 20" sam imao problema, sa rezolucijom na ovom monitoru nemam bash nikakvih. Čitam bez IKAKVOG naprezanja očiju. Pa mi, Fleks, molim te - reci kako ti znaš da je rezolucija prevelika? Kupio si monitor i vidio sam? Radio si na monitoru neko vrijeme? Vidio ga uopće u radu? Kako uopće itko može pljuvat ili hvalit proizvod bez da ga je imao prilike koristiti? I tko to uopće ima želju raditi?

- To others, posebno onima zainteresiranima za monitor - Moje najiskrenije isprike na odgađanju testa, jednostavno ne stignem. Koliko god to smiješno zvučalo. Radim skoro cijeli dan, pa navečer opet doma radim. Trenutno sam bez interneta doma, pa škicnem forum nakratko kad sam kod cure. Obećajem forumski svečano, da ću se potruditi postati slike i dojmove u sljedeća 2 dana.