View Single Post
Staro 11.03.2008., 13:47   #4
Vorty
Registered User

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
Pa ako se ne varam taj monitor u sebi ima ugraden S-PVA panelom koji je odlican za kute se ne moras bojat i to.. Ali taj monitor je precjenjen
Lako je moguce da je precijenjen. No to je zato jer za tu dimenziju i rezoluciju zapravo nema dovoljno konkurencije.

Citiraj:
ja bi ti savjetovao da pogledas dell 2007WFP ima bolju matricu tj IPS i odlican je postoji jos neki phillips ali to stvarno moras pitat druge ljude.... ovaj monitor koji ti ja preporucujem je 20'' mislim da to nije velka razlika izmedu 21'' a cijena je duplo manja i ima bolju matricu...
Nazalost, velika je razlika izmedu 21" i 20"WS. Dell 2007WFP ima istu visinu zaslona kao 17", na kojem je umjesto 768 prikazano 1050px. To svojim ocima ne mogu priustiti. Za mene bi kompromis, na primjer, bio 2407WFP ili LP2465 no i ovaj koristi istu matricu, a dobio sam povrsinu koja mi zapravo ne treba.

Citiraj:
pogledaj si imas ga negdje opisano btw svakako posjeti stranicu www.prad.de tamo su dosta realno recenzirani monitori.
Trazio sam po PCE Forumu, ali nisam nasao. Na www.prad.de nemaju recenziju Samsung 214T. Nasao sam nesto na http://www.xbitlabs.com/articles/oth...3_7.html#sect0
ali htio bih cuti misljenja korisnika. Oni su cesto najmjerodavniji
Vorty je offline   Reply With Quote