Citiraj:
Autor Jelc
Eto ti ga na...kad sam mu rekao da hiti taj ništkoristi Logi i ubode stereo sistem njalke je kak su Logi zakon, kak je sistem sa pojačalom i dva zvučnika "nepraktičan" itd...
|
pa di si ti?
gle ovo je iskreno u odnosu na logiteche sto se tice PC upotrebe KATASTROFA neprakticno. Logiji su mi bili taman za pc, mozda ih nisam trebao ni prodat bas zbog toga. Al za ziku su gro bolji...
Napisao sam ti u temi ispod realno stanje:
Citiraj:
Autor Fleks
z2300 za svoje sitne novce pruza nevjerojatno mnogo ako slusas pretezito rnb, rap, tehno i slicnu muziku, uz malo igranja sa postavkama mozes ugodno slusati i klasiku, rock, akustiku i slicno. naravno ako je ispod njega dobra zvucna. A usporedbe njega i hifia je u krajnju ruku smijesna. To je usporedba mopeda i auta. Svaki ima svoje prednosti i mane i ciljane korisnike. Naravno z2300 ide vise na buku nego na nekavo profinjeno slusanje jazza u kasne sate, al za 1000kn je nemoguce sloziti ista drugo sto ide subsonicno, vozi mis po stolu, a opet sa druge strane probija usi sa reskim visokima...
Da sam imao vremena i mozda malo vise volje (citaj: da je stari imao vremena ) napravio bi cuda od tog sistema, jer ima stvarno mjesta za napredak. To je kao da kupis supru i ulupas pola milje kuna u nju. Ide bolje od ferraria, al nije ferrari, istina bog mogao si kupit par godina starog ferrarija za te pare, al ak te veseli...
|
definitvno svaki ima prednosti i mane. Ja bi to ovako podjelio samo na prednosti. Mane necemo spominjati jer se tu previse lome koplja. Znaci onako subjektivno kako ja to dozivljavam sa svojim sistemima.
logiji:
brutalno praktican
jeftin
woofer
malo mjesta zauzima
svira jako jako solidno
HiFi:
Reprodukcija glazbe
Vokali u filmovima
imas po cemu prckat i igrat se mjesecim
detaljnost.
Evo tako nekako bi rekao nabrzinu. Jos jednom ponavljam:
Usporedba HiFia i PC zvucnika je usporedjivanje auta i mopeda. Dva svemira. Neusporedivo. Svaki ima ciljane kupce, prednosti i mane i to su dva svemira.