Re: Prica o Frodi
Citiraj:
Originally posted by Isus
Kak sam se jucer nasel z uvazenom gospodom RAK, Americanac i Horza, jer mi je gosn. dr. RAK posudil keksic ( ne Petitt Buerre) memorije, je bila i moja bolja polovica z menom i tak kroz razgovor ona zeli saznat tko ima koji nadimak na forumu, znala je RAKa od prije, i tak RAK izprica zakaj je on RAK, Americanac zakaj je on Americanac, pogleda Horzu i veli :"A kaj si ti? Frodo?"
Horza sam stavi ruke pred lice i nabaci sokiranu facu a nas troje pras u smjeh. Kaj je najbolje nisam boljoj polovici nis govorio o tom kak Horza zgleda, vec je sama dosla do zakljucka da nam Horzek zgleda kak Frodo.
|
ma... ja sam se poklopil zbog nečeg drugog. sve i jedna žemskinja koja mi je komentirala zurku mi je rekla da zgledam ko Frodo. al fora je u tome kaj ja fakat brijem da sam sličniji Merry-u, jer on naime ima još zapušteniju zurku. tak da ono... to je bio razlog. nemoj da sad počmem pričat o tome kak ti je na kraju i draga morala objašnjavat kakav proc ti treba.
BTW. skužili smo nove smajliće, ne? hvala. sbp : goood :
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|