Tema: Xp vs Vista
View Single Post
Staro 10.03.2008., 22:07   #85
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Ovde moram otvoreno Fleksa napast, gdje se god spomene Vista odma, kaže "ždere resurse". Koliko je meni poznate već dosta ekipe je kupilo DC procesore, i RAM (2GB+) i sada kada je Vista izašla žale se.... Međutim meni se na Visti iznimno sviđa search koji je višestruko ubrzna, sama činjenica da sam sklon looku Viste odma mi isključuje dio themica za XP, igre mi rade brže (pisao sam par puta svoj "trokiranje" sindrom), nisam na Visti zbog DX10 (jer X800XL, ne podržava komplet ni DX9), niti sam na Visti zbog toga što mi se svidila. Isto nekolicina opcija je skrivena, zakamuflirana i malo me živcira, činjenica da meni Vista prođe torture kao XP , i ostane poletna je još jedan plus za nju, XP se vuče kako krepana mačka. Podrška za hradware je poboljšana ali i narušena, neki driveri se ruše (Ati Catalyst) na VIsti i zadaju mi muke, ali svejedno dajem šansu tom OSu. Kada izađe novi isto ću probat, jer jednostavno volim upoznavat nove stvari. Za hardware se ne brinem, jer ionako ću sada dati ~300kn za još 2GB RAMa prema tome smatram da i Vista nije toliko zahtjevna. Sama činjenica da je slična situacija bila sa XPom kad je izaša mi je poznata. Po meni rasprava XP vs Vista se mora uzet sa jednom dozom, vremenskog raspona u kojem djeluju. Da je recimo situacija bila obrnuta, sigurno bi bilo ljudi koji bi rekli da je Vista lakša za koristit i da je XP čudan, što je po meni normalno jer sam se i sam navikao na količinu i smještaj funkcija u XPu. Toliko za sada da ne quotam druge, slažem se sa dosta korisnika, ali isto svak može birati OS prema svojoj potrebi.
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Pa evo Razzor mi je posudio igru, i stavrno je original, ali njemu kada uđe u grade pukne i Vista izbaci onaj svoj not working window.

Hebeš usera kojem na vlastitom pciju treba search
Hamm je offline   Reply With Quote