View Single Post
Staro 10.03.2008., 20:41   #253
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor White Pregled postova
Evo da se i ja pridružim lijepim željama (zbog sebe, naravno)!
Sreto ti bilo s tim i nemoj nikad propast! Obogati se na tom, sam nek ja imam di jeftinije komponente kupit!
hvala na lijepim željama-btw...uopće se ne očekujem obogatiti jer je ovo ipak malo rezolutniji segment IT-a...ali tu sam ko' doma-nek bude za platiti krede i režije i ženu i djecu odvesti na more 10 dana i to je to
bez zahebancije-čmrljim već godinama u IT-u i drugima šoram iljade eura mjesečno i mislim si pa koji k.... smo mi u Hrvatskoj lošiji od Rumunjske??? e neš' ići...imati ćemo i mi ovo pa nek slovenci prodaju ubuduće zerp spike a ventove i blokove više neće (osim možda blokiranja ulaska u EU ali i to me tangira u životu isto kao i Farma na Novoj TV-pa jebemti jesu oni uopće ikoga pitali jel hoće to??? a ja lijepo pitao na forumu ovdje i bogami i lijepo dobio odgovore (pozitivne pa ajmo! i normalno da imam prema članovima pisiekspert foruma-pa kad je svima drugima uglavnom isto kupili nešto u pevecu ili kod mene

NEVERMAJND-zato sam i odlučio ovo napraviti i iskrviti se malo ali znam da će biti GUD
Beshtya je offline