Tema: RivaTuner
View Single Post
Staro 10.03.2008., 19:07   #35
elvis again
In the ghetto
Moj komp

elvis again's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Evo pocela me nesto zezati riva verzija 206 pa sam zato potrazil vec ovu davno otvorenu temu.
Kao sto vidite u slikicam rivi se brkaju brzine vrtnje venta:

I to mi se prvi put pocelo događat neki dan bez ikakve veze, niti sam mjenjal drivere niti ista drugo. Mozda je neka opce poznata glupost koju sam previdio ali vas svejedno molim da mi pomognete rijesiti zagonetku.
Ja sam sve to lijepo po uputama sa guru3d stranice poslozio da mi se brzina venta postepeno dize za razlicite temperature. Samo sada kad odem na Launcher i kad stisnem vent na 29% on mi se vrti puno vise nego kaj bi trebal i isti je problem i u obrutoj situaciji.

EDIT:
Problem rijesen! Malo sam oglupavel pa nemojte se dat smetati. U ovome je bila stvar:

Naravno ja sam mislil da znam to naparviti i bez previse gledanja u salabahter sa guru 3d stranice. Ugl. ovako kako je prikazano na slici normalno, a meni je bilo poslozeno u suprotnom smjeru tj. od vecih okretaja prema nizim - samo sam preslozil i gotovo. Ovo je cito da da ne ponavljate moje greske.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor

Zadnje izmijenjeno od: elvis again. 11.03.2008. u 09:32.
elvis again je offline   Reply With Quote