moje selo spada pod općinu petlovac. i šef je nešta razgovarao s tcomom i par dana poslije potpisuju se ugovori u petlovcu. znači, nije da općina neda potpis već se to nije u paketu sredilo, a kad se to nijesredilo odmah, ostaju još pusti mjeseci, pa i godine čekanja. ne kužim koji je to problem ugraditi tu malu pizd*riju u novu centralu svega 5-6km udaljenu od petlovca i priključiti još 30-ak ljudi na dsl. također sam dobio informaciju da će u našem selu dsl biti omogućen najkasnije do 7.-og mjeseca ove godine. je, da baš, već par godina slušam o tim 100%-tnim rokovima. a sve zbog neupućenog načelnika, i kvazi političara koji su do jučer kopali kuruzu. ne znam da li su ugradili tu malu pizd*riju u petlovac (provjera na webu kaže da je dsl dostupan), pa bi pokušao objasniti ljudima da za svega 20min posla mogu dobiti novih 20-30 korisnika.
znao sam odmah čim se počelo šuškati o dslu u petlovcu, ako nam ne omoguće zajedno u paketu da ćemo se još prilično načekati. a njih sve skupa boli k****, što ja čekam po minutu da se obični forum otvori, što se ne mogu spojiti na net, i što to sve plaćam kao i normalani ljudi 2mb flat. i zato, ako bilo tko na bilo koji način može pomoći bit ću jako zahvalan
EDIT: @gjurovski bps je udaljeno od petlovca nekih 6-7km, ali mi imamo vlastitu, novu centralu