Citiraj:
Autor thedream
Kućišta ne gledaj dalje od Chiefteca za takvu konfu..imaš LBX seriju u linksu nešto,i u hg-spotu..a cijene su oko 500kn ako se ne varam..tu negdje..
Konkretno imam LBX-02BBB...ima 25kila   ..lufta koliko hoćeš..staviš jedan Xilence vent iza..i ništa drugo ti ne treba..120mm imaš i na napajanju..to su već dva..Freezer je na procu, na grafu s vremenom natakaš VF900Cu,ako se da uopće na 8800GT...i milina..
Ako te ispadne tower oko 400kn,taman za 150 kuna uzmeš AudigySE..umjesto onboard Realteka..i ti trebalo biti odlično..tako nešto ja sad namjeravam..dosadio mi onboard zvuk..a ne da mi se 1000kn za zvučnu davat..
Ako pak imaš lufta gore..pogledaj gdje to sve možeš dobiti najjeftinije..pa ti ostane i za neki odličan TV-tuner tipa Hauppauge TVR1100 hybrid..ima 2xDVB-t i analogni,radio..daljinac...380kn dođe novi..i imaš takvu multimedialnu strojčinu..da glava boli..
|
Hvala ti na prijedlogu i moram priznat da mi kučišta chieftec izgledaj ok. A što se tiče audigySE, definitivno bi si uzeo tako nešto, jer je komp spojen na liniju sa dva Philips zvučnika u drvenom kučištu i 250W
Citiraj:
Autor karlito
pa kaj se tiće kućišta u rangu do 800kn se da uzet solidno...
....moj prijedlog ti je ovo
...i ovo malo skuplje... 
....ista firma, slična kućišta, glavna razlika je u prednjim vratašcim.....
|
Hvala ti na brzom odgovoru... Kučišta koja si predložio su odlična i moram si posložiti financijsku konstrukciju da vidim koliko mogu potrošit.. Makar bolje sada dati više pa neka traje...