Poštovani forumaši, treba mi vaša pomoć. Obično nađem riješenje, ali sada mi jednostavno neide, naime...
Imam d-link 584t i nemogu postaviti zabranu prometa između interneta (wan) i neke ip adrese računala (lan).
O čemu se radi: postavio sam ap u klijent modu i spojen je na wifi mrežu, sada bi htio pustiti internet sa svog rutera nekima sa te mreže. Kada spojim ap sa ruterom i podesim ip adrese, svi koji stave moj default geteway imaju konekciju na internet. Htio bih to isfiltrirati, i našao sam opciju u d-linkovom routeru "advanced - filters", ali kako god da podesim, propušta mi promet???
Stavio sam u računalo još jednu lan karticu i mogao bih izadministrirati preko proxiya, ali onda neide internet preko ap-a kad je komp isključen (ap na jednu, a router na drugu karticu).
Imam još jedan siemensov se 515dsl router, ali ni on nema neke postavke za filtriranje lan - wan, osim preko wirelesa (meni treba žicom).
Stavio sam najnoviji firmware na oba routera, ali dodatnih opcija nema.
Da li je na d-linkovom to moguće isfiltrirati ili moram kupiti neki drugi adsl-router? Ako da, koji? Da ima "napredne" opcije i da nije skup.