to je slot1 ploča?

..omfg...a čuj,ne znam koliko ti se isplati ulupavati novce u tako nešto..obzirom da je SDRAM skuplji od DDRA,od DDR2 da ne govorim..
starije grafe na AGP2,4x portu isto se dosta teško nalaze..a došle bi te sigurno 150tak kuna..nekakve GF3Ti..itd..
Ovisi koliko možeš uložiti $$,ali danas zbilja po oglasnicima imaš konfe Bartona ili bar komponenti za takvu bagatelu da je jako diskutabilno kupovati prastare pentiume..pa bili oni i tualatini...šta-god te šifre i code-nameovi značili..
Ako si pak užasno zapeo,da se nadogradiš..a ne kupuješ odnosno ne razruješ cijeli komp..možeš uzeti još 2x256mb sdrama..ako netko daje za siću..manje od 150kn..čitaj...pa ti ostane za grafu recimo 150kn..uzmeš nekakvu Geforce3Ti,ili šta već nađeš...ATi 8500..itd itd..
Šta se tiče proca..uh,dugo nisam slagao tako stare konfe..koliko se sjećam, da..postoje adapteri sa slot1 na socket370..ali to je dosta teško nabaviti.. eventualno na newsima..ili ovdje,ako se netko smiluje..proc ti je 1133 čini mi se tualatin bio..onako,u to vrijeme aviončina..jedan se nedavno prodavao na newsima..za ono,privjesak za ključeve..čitaj 50kn...
Da sumiramo..ako si užasno zapeo sentimenta radi..da nadogradiš..a ne za više od 300,400kn..napravi slijedeće
uzmi
2x256 sdrama..150kn ili manje..grafu
Geforce3Ti/4200..150 ili manje..i uzmi proc/sa adapterom
P3 933,1.13 s370 itd...70,80kn..bagatela...
i nešto minimalno smo postigli..sa 600tinjak mb RAMA,GF3ti i recimo tim tualatinom na 1.13...ili 933...da se može komotno na net..office..itd itd..koji DivX odgledati..bez problema..XP da ne šteka..
nadam se da sam pomogao..
BTW..našao sam ti na tržnici i adapter..ako trebaš..i komplet ploča370+celeronko600+256/128 sdrama za 150kn..pa požuri i dogovori..ako ti odgovara..

..makar bi ja,ako već ideš na s370,stavio nekog p3 unutra..pusti celerone..933mhz nađi na 50kn,i super..