Citiraj:
Autor McG
Može Intel biti bolja kupnja kolko hoće, ali stavi 99% ove populacije koja na dnevnoj bazi bar 50 puta posta Core u svojim rečenicama, pred AMD i Intel mašinu na istim takovima i oni ne budu znali u kojoj je čiji procesor. Druga stvar je kaj je većina opsjednuta raznim testovima čije razglabanje u tisuću tema, samo njima ima smisla, pa seru po svemu kaj ne ide iznad 3.0GHz i za čije hlađenje ne možeš kupiti neki popularan-vidio-sam ima-ga-TomiRi, a-hvalil-ga-je-i-Razer cooler.
|
vjerovao ili ne, druzio sam se sad u zadnje vrijeme s athlonom i mogu reci da sam razocaran... mozda je bila stvar u ploci, ova MSI koju sam imao je bila ocajna, ali eto, jedan mali jeftinjak E2160 OC-an na 3GHz mi bez problema drzi lock 250 FPS u cod2 dok mi 4600+ X2 nije mogao drzat (doduse na defaultu, ova MSI nije mogla mrdnut dalje od 205MHz FSB-a), al covjek bi ocekivao od proca da drzi jer meni je sa athlonom FPS padao na 120 cak

tako da rekao sam, necu tako brzo ic na AMD, tak dugo dok ne izbace neki posteni proc...
ja sam prodao ovaj 4600+ X2 i MSI K9N Neo V3 za 750kn, a za 800kn dobio E2160 i P35-DS3L gigabyte pa sad si misli sto se bolje isplati