View Single Post
Staro 09.03.2008., 00:03   #539
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Fug33 Pregled postova
instalirao demo, uninstalirao u roku od 5min i nakon 2 voznje

1) menu suxa (konzolaski stih koji se vuce jos od underground 1)

2) vise mi ide na jaja svo to "underground" okruzenje natjecanja, prokleti djovi, starlete, nabrijani bojanka auti

3) fizika u igri je ocajna (auti su preosjetljivi na bilo kakvo skretanje), osjecaj brzine se svodi na to koliko daleko se kamera moze udaljiti od auta pri velikim brzinama, ostecenja izgledaju kao da su stavljena u zadnji cas

4) drag utrke u kojima je cilj vozit na zadnja 2 kotaca je najdebilniji koncept ikad, dobro nije toliko sa onim americkim muscle autima, ali kad vozis na 2 kotaca sa porscheom ili zondom onda je to vec farsa i uvreda svim ljubiteljima oktana

5) jednolicne staze

6) broj reklama u samoj igri.. mislim da su oborili rekord sto se ovoga tice..

igru sam igrao na full detaljima (tako da mi zahtjevi ne predstavljaju nekakav problem) i jos sam malo gledao kod frenda koji igra cijelu igru a ne demo

ugl, od novijih nfs jos sam najvise igrao underground 1 (kojeg sam presao i koji je u ono doba bio stvarno originalna i zabavna igra) i most wanted

u most wanted sam dosao do mislim 15 mjesta i jednostavno sam izgubio svaku volju jos igrati (al ajd, ostala mi je jos ona zelja da osvojim bmw m3 koja mi se i ispunila zahvaljujuc cheatovima)

most wanted je imao prekrasnu grafiku, dobre staze i lijep stih

stvarno sa slijedecim nfs-om trebaju izmislit nesto novo, ova cijela "underground" shema vise ne prolazi kod ikoga starijeg od 15g...
Potpuno se slažem... Igra se je toliko unazadila, podsjeća me na Juiced kojeg sam kupio originala i deinstalirao u roku 5 minuta.
Tako mi je odurna naspram Most Wanteda, da sad idem maknut ovo sranje sa kompa i instalirat natrag MW.
Grafika, događaji, izbornik, koncept - čista jedinica.
IcyTexx je offline   Reply With Quote